Gebruikershandleiding
Aangemeld
Wanneer u het scherm Accountdetails opent terwijl u bent aangemeld bij uw OnSong-account, worden aanvullende details en de mogelijkheid om uw account en apparaten te beheren, weergegeven met de volgende secties:
Abonnement
Dit gedeelte bevat details over uw abonnement.
Account
Dit gebied geeft informatie weer over uw account en de factureringsmethode voor uw abonnement. Wenn u een aankoop hebt gedaan via de Apple App Store, wordt aangegeven dat uw Apple ID wordt gefactureerd. U kunt op dit veld tikken om tussen verschillende accounts te schakelen. Als u zich bijvoorbeeld hebt aangemeld voor een groepsabonnement via uw kerk, kunt u kiezen tussen verschillende accounts.
Plan
Dit is het plan dat u hebt gekocht. Als u geen OnSong-abonnementsplan hebt gekocht, wordt uw basisplan weergegeven. Als u ook op OnSong Charts bent geabonneerd, wordt "+ Charts" achter de naam van het plan toegevoegd. Als u OnSong Charts hebt zonder een Premium- of Basisplan, verschijnt eenmaal een OnSong Charts-abonnement-bericht om uit te leggen dat OnSong Charts een afzonderlijk abonnement is.
Volgende factuurdatum/Verlopen
Dit toont de datum en tijd waarop uw abonnement het volgende wordt gefactureerd. Uw abonnement wordt automatisch verlengd op dit moment, zodat u geen toegang verliest. Als uw abonnement is verlopen, wordt de vervaldatum weergegeven.
Technische ondersteuning
Dit toont u het niveau van technische ondersteuning, zoals premium, en wanneer dit vervalt. Als u een premiumpremium-lidmaatschap hebt, wordt de vervaldatum verplaatst wanneer de betaling maandelijks of jaarlijks wordt verwerkt.
Uw abonnement beheren
Deze knop kan worden ingedrukt om het Apple App Store-abonnementsscherm in de App Store-app te openen, of de Factureringsportal via de OnSong-website, afhankelijk van uw abonnement.
Persoonlijk
Deze informatie kan worden bewerkt door op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken. U wordt gevraagd uw accountwachtwoord in te voeren om uw account te verifiëren voordat wijzigingen kunnen worden aangebracht. Tik op Gereed in de rechterbovenhoek om uw wijzigingen op te slaan, of keer uw wijzigingen terug door op de knop Annuleren in de linkerbovenhoek te tikken.
E-mailadres
Geeft het e-mailadres weer dat aan uw account is gekoppeld en dat voor aanmelding wordt gebruikt, en stelt u in staat dit te wijzigen.
Schermnaam
Geeft u de mogelijkheid een bijnaam in te stellen die in de toekomst voor cloudservices zal worden gebruikt.
Voornaam en achternaam
Hiermee kunt u uw naam weergeven en optioneel wijzigen.
Pas uw ervaring aan
Deze knop opent uw accountprofiel op de OnSong-website waar u uw profiel kunt beheren en uw muzikale interesses en rollen kunt wijzigen om de informatie die u van OnSong ontvangt aan te passen.
Geverifieerde apparaten
Dit gedeelte vermeldt de apparaten waarvan u zich in uw account hebt aangemeld. De naam van het apparaat staat aan de linkerkant en de datum waarop het apparaat zich voor het laatst heeft aangemeld, verschijnt aan de rechterkant. Omdat OnSong-accounts een limiet hebben voor het aantal apparaten dat kan worden gebruikt, kunt u apparaten afmelden door van rechts naar links te vegen en op de knop Afmelden te tikken. Dit geeft apparaten vrij, maar vermindert niet de functionaliteit van OnSong-apps die momenteel open zijn.
Wachtwoord
Met dit gedeelte kunt u uw wachtwoord wijzigen nadat u op de knop Bewerken in de linkerbovenhoek hebt getikt. Tot dan toe worden wachtwoorden weergegeven als acht punten wanneer u niet in de bewerkingsmodus bent. Het aantal punten is willekeurig en weerspiegelt niet de lengte van uw werkelijke wachtwoord, omdat uw wachtwoord nooit wordt opgeslagen of overgedragen.
Nieuw wachtwoord
Hiermee kunt u een nieuw wachtwoord voor uw account invoeren.
Wachtwoord bevestigen
Dit is vereist en wordt gebruikt om het nieuwe wachtwoord te bevestigen en er zeker van te zijn dat het correct is ingevoerd.
U moet uw e-mailadres verifiëren voordat u een wachtwoord kunt instellen. Tot die tijd kunnen de wachtwoordvelden niet worden bewerkt en vraagt de voettekst van dit gedeelte u uw e-mail te controleren. Er verschijnt een prompt E-mailadres verifiëren wanneer u dit scherm opent met een onbewezen e-mailadres, en wanneer u op een wachtwoordveld tikt terwijl u aan het bewerken bent. Tik op Opnieuw verzenden om een nieuwe verificatie-e-mail te ontvangen, of op Misschien later om de prompt te sluiten.
Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, moet u op de knop Gereed in de rechterbovenhoek tikken. Tik op de knop Annuleren in de linkerbovenhoek om uw wijzigingen terug te draaien.
Afmelden
Deze knop helemaal onderaan stelt u in staat zich af te melden bij uw OnSong-account.
Andere acties
U kunt andere accountgerelateerde functies uitvoeren via de koppelingen onderaan het accountscherm.
Aanbiedingscode
Als u een aanbiedingscode van OnSong hebt, kunt u deze in de app inwisselen door op de koppeling "Dit nu inwisselen" onder de upgradeknop te tikken. (Alleen Apple App Store)
Vorige aankopen herstellen
Als u al een in-app-aankoop in de App Store hebt gedaan, kunt u deze actie gebruiken om u aan te melden bij uw Apple-account en gekochte producten op te halen. (Alleen Apple App Store)
Account verwijderen
U kunt uw account eenvoudig van het accountscherm verwijderen. Tik op deze koppeling om een webpagina te openen die u stappen geeft om uw account te verwijderen of simpelweg abonnementen op te zeggen.
Als uw account geen e-mailadres of wachtwoord bevat, verschijnt eenmaal per keer dat u dit scherm opent een prompt "Voltooi uw account". Tik op Doorgaan om te beginnen met bewerken en in te vullen wat ontbreekt, of tik op Misschien later om de prompt te sluiten. U kunt uw details bewerken zonder wachtwoordontgrendeling als er geen wachtwoord is opgegeven. Geef een e-mailadres en wachtwoord op om uw account te beveiligen en toegang te krijgen tot uw accountfuncties op andere apparaten.
Als u zich hebt aangemeld met Apple en ervoor hebt gekozen uw e-mailadres te verbergen, gebruikt uw account een privé-relaisadres. Een prompt "Voltooi uw account" vraagt u een bekend en geldig e-mailadres op te geven. Tik op Doorgaan om te beginnen met bewerken met het e-mailveld gewist, zodat u uw eigen adres kunt invoeren, of tik op Misschien later om de prompt te sluiten.