Brugerhåndbog
Genvejsmenu
Genvejsmenuen lader dig trykke og holde eller højreklikke på en bog for at udføre yderligere handlinger såsom:
Slet
Dette er en destruktiv handling, idet den vil slette ikke kun bogen, men også alle sange indeholdt i bogen.
Fjern
Denne handling fjerner bogen, men sangene i bogen beholdes i hovedbiblioteket.
Rediger
Dette åbner en skærm, som giver dig mulighed for at ændre bogens navn samt konfigurere, hvis ændringer til sangens stilarter, toneart eller andre indstillinger skal være forskellige i denne bog.
Vælg sange
Denne mulighed åbner en skærm, hvor du kan vælge, hvilke sange der skal være indeholdt i bogen.
Del
Denne mulighed åbner Delingsmenuen for sangene indeholdt i bogen, hvor du kan eksportere, sende via e-mail, åbne i en anden app eller udskrive dem. Stream tilbydes ikke ved deling af en bog. Hvis du er vendt tilbage til den oprindelige delingmenu, viser Del i stedet en undermenu med E-mail, Eksporter, Åbn og Udskriv muligheder.